Xavier Nin creu que la declaració conjunta de bona part de l’oposició és un toc d’atenció al govern

El portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Sitges, Xavier Nin, ha criticat la manca d’informació que els ha proporcionat el govern en l’afer de les bases per a contractar un gerent, i que ha motivat una declaració conjunta de tota l’oposició menys el PP reclamant més transparència, diàleg i participació a l’alcalde. Una declaració que, segons el regidor de la CUP, és un toc d’atenció al govern. Nin, que no s’ha volgut posicionar en l’expedient que el batlle va obrir a la interventora municipal ja que considera el tema molt complex, creu que la figura gerencial s’hauria d’haver treballat amb la participació dels treballadors municipals. Nin també ha reconegut les dificultats que el sistema assembleari provoca en la presa de decisions, malgrat que considera que els mateixos problemes són els que donen més força democràtica a les decisions que es prenen.

Escolteu-lo