Ferran Llombart (PP) va trobar massa genèrica la declaració conjunta de la resta de l’oposició en resposta a l’expedient a la intervenció

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Sitges, Ferran Ignasi Llombart, ha reclamat que es llimin les diferències entre l’alcalde i la interventora com a condició per començar a resoldre els problemes de funcionament de l’Ajuntament. Llombart no va signar la declaració conjunta de la resta de l’oposició en que es demanava transparència i diàleg a l’alcalde en trobar-la massa genèrica, ja que considera que hauria d’haver apel.lat al dret de rèplica de l’oposició al Ple, i creu que la futura gerència, si ho és de tot l’Ajuntament i no només de l’alcaldia, pot ser positiva per resoldre la desmotivació de molts treballadors municipals.

Escolteu-lo