Dels arxius de Ràdio Maricel, la benedicció de l’església de Sant Joan, el 24 de juny del 1991. Han passat vint-i-cinc anys….

sant_joan_21062016b

Dels arxius de Ràdio Maricel, us oferim el resum del que fou la multitudinària benedicció de l’església de Sant Joan del barri del Poble Sec, el 24 de juny del 1991. Presidí la cerimònia l’aleshores arquebisbe de Barcelona, Mons. Ricard Maria Carles, acompanyat del rector Mn. Josep Nicolau, i del vicari que s’encarregaria dels primers anys de l’església, Mn. Antoni Deulofeu. Escoltareu, per aquest ordre, la salutació inicial de l’arquebisbe, seguida per les paraules del rector, el sermó de l’arquebisbe, l’acte de la benedicció, i les paraules de presentació que el vicari dirigí als feligresos. Hem volgut, també, mantenir una petita intervenció d’Antoni Mirabent, aleshores cap de protocol de l’Ajuntament amb Jordi Serra d’alcalde, en la qual ordenava el trànsit dels fidels per a rebre la comunió. Han passat 25 anys….

Escolteu-ho