Miquel Forns i Aurora Carbonell destaquen la bona salut de govern i s’obren a futurs pactes, en la presentació de les accions del primer any de mandat

Miquel Forns i Aurora Carbonell presenten l'informe del primer any de mandat

Miquel Forns i Aurora Carbonell presenten l’informe del primer any de mandat.

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Aurora Carbonell, han presentat un document amb les accions fetes i en desenvolupament durant el primer any del mandat 2015-2019. Els caps de llista de les dues formacions que donen suport al govern han volgut mostrar la satisfacció per la feina feta, i el que han definit com a bona salut del pacte de govern, tot presentant un llistat d’actuacions que, segons han afirmat, demostra que es governa i que els regidors hi són, malgrat les crítiques rebudes per la poca dedicació d’alguns d’ells. Forns ha destacat el suport per les persones i a l’activitat econòmica, i la reorganització i modernització de l’Ajuntament, com els eixos d’aquest primer any.

Tots dos han destacat els acords assolits amb grups de l’oposició per aprovar diversos punts, i han deixat la porta oberta a futures incorporacions al govern. El batlle ha explicat que l’Ajuntament busca reorientar el projecte de l’Agnès de Sitges per permetre la seva aprovació per la Generalitat, ha indicat que l’expedient a la interventora l’està tramitant el departament de governació de la Generalitat, i confia que les places de gerent i de cap d’àrea de serveis a les persones estiguin proveïdes durant l’estiu. També ha anunciat que la Fundació del Prado no es dissoldrà fins acabades les obres de la teulada, per evitar problemes administratius.

Escolteu-los