Els primers noms festamajorencs 2016: Valentí Mongay, pregoner; Joan Yll i Vinyet Ferrer, pendonistes de Sant Bartomeu i Santa Tecla; Adrià Berlan, autor del cartell guanyador

D'esquerra a dreta: Valen Mongay (pregoner), la regidora Rosa Tubau, Adrià Berlan (autor cartell), Cisco Arbonés (president Comissió FM i Sta. Tecla, Vinyet Ferrer (pendonista Sta.Tecla) i Joan Yll (pendonista Sant Bartomeu)

D’esquerra a dreta: Valen Mongay (pregoner), la regidora Rosa Tubau, Adrià Berlan (autor cartell), Cisco Arbonés (president Comissió FM i Sta. Tecla), Vinyet Ferrer (pendonista Sta.Tecla) i Joan Yll (pendonista Sant Bartomeu)

Els oferim, íntegre, la presentació del pregoner i pendonistes de la Festa Major i Santa Tecla 2016, així com l’anunci del cartell guanyador, que ha estat obra d’Adrià Berlan. La Comissió de Festa Major i Santa Tecla, encapçalada pel seu president Cisco Arbonés, ha designat Valentí Mongay com a pregoner d’enguany, Joan Yll com a pendonista de Sant Bartomeu i Vinyet Ferrer pendonista de Santa Tecla. L’acte, que va tenir lloc a les terrasses del Palau Maricel i que comptà amb la presència de Rosa Tubau, regidora de cultura, tradicions i festes, fou amenitzat per la colla de grallers La Sitja, que enguany celebra el seu desè aniversari.

Escolteu-ho