Vinyet Lluís (SGI) també demana una mediació amb la interventora, i es mostra disposada a escoltar al govern

La portaveu de Sitges Grup Independent, Vinyet Lluís, s’ha afegit a la petició d’altres grups de l’oposició d’una mediació per resoldre en conflicte de l’alcalde de Sitges amb la intervenció municipal. Lluís no creu que la interventora hagi pres decisions contràries a la legalitat, i li ha mostrat el seu suport, ja que entén que aquest conflicte no és bo per a la institució. La portaveu de SGI també s’ha mostrat disposada a escoltar qualsevol proposta sobre una eventual entrada al govern, però sense cap compromís. Sobre els problemes econòmics de les dues piscines de Sitges, Piscina Municipal i Club Natació, Lluís considera que són temes molt diferents, ja que són instal·lacions amb perfils, públics i situacions que no tenen a veure, però ha mostrat el seu desig que es trobi una fórmula de resolució, ja que entén que si es supera el problema del deute totes dues són compatibles.

Escolteu-la