Manuel Rodríguez (C’s) reclama consens i prudència al govern en els contenciosos oberts, i un reglament sobre la plaça de gerència

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sitges, Manuel Rodríguez, ha reclamat més diàleg i consens al govern en les qüestions importants, per resoldre els nombrosos problemes a què s’enfronta la institució. En la seva visita per la roda de portaveus municipals, Rodríguez ha indicat que la poca dedicació dels regidors del govern pot ser una de les causes dels contenciosos què té oberts la institució. Sobre l’expedient a la interventora i les bases per a la gerència, el responsable de Ciutadans considera que s’ha obrat amb poca prudència, i que això va motivar el primer acord de gairebé tota l’oposició, amb una declaració conjunta reclamant diàleg. A més, Rodríguez creu que falta per elaborar el reglament de la plaça de gerent, una mancança que podria invalidar el procés. Per últim, en relació a una possible modificació del cartipàs per incorporar algun grup de l’oposició, Ciutadans descarta categòricament una entrada al govern.

Escolteu-lo