El TSJC anul·la la llicència que l’Ajuntament donà el 2009 al crematori del tanatori. L’Ajuntament haurà de clausurar l’equipament, fins que no es trobi una solució que passaria per la tramitació d’una nova llicència.

tanatori_14072016

El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ha anul·lat la llicència que l’Ajuntament de Sitges donà l’any 2009 per a l’activitat d’incineració al tanatori de les Pruelles, com a resultat de la demanda que Jaume Barceló, en representació de l’associació de veïns del Poble Sec, va presentar en el seu moment. La sentència del TSJC revoca la del jutjat contenciós administratiu número 5 de Barcelona, que el setembre del 2011 va fallar a favor de l’Ajuntament, i és ferma sense possibilitat de recurs de cap mena. En conseqüència, i fins que no es trobi una solució al conflicte, que passaria per a la gestió d’una nova llicència, l’Ajuntament haurà de clausurar l’equipament de manera immediata. Jaume Barceló ens detalla el contingut de la sentència i ens recorda el procés judicial fins avui.

Escolteu-lo