A Can Falç, Sitges va homenatjar a les Vinyets: “Em dic Vinyet, un nom de Sitges”

vinyet_05082016

La remodelada planta baixa de Can Falç acollí la recepció

Un any més, l’Ajuntament de Sitges va homenatjar a les Vinyets convidant-les a una recepció que enguany va tenir lloc a la planta baixa de Can Falç, mentre continuen les obres de remodelació de la resta de la casa pairal. Abans dels parlaments, les Vinyets varen poder signar en el llibre habilitat per a la ocasió i participaren d’un petit taller de manualitats que consistí en la decoració d’una lletra “V” amb paper i elements de pedreria. Durant els parlaments, l’alcalde Miquel Forns cedí la paraula a Vinyet Capdet, qui evocà els seus records familiars a la vivenda dels ermitants del santuari. Us oferim l’acte dels parlaments i la petita crònica que realitzà un equip de TV3 i que s’ha emès avui en repetides ocasions en els seus espais informatius.

Escolteu-ho