Les farmàcies obriran de 8:30h a 23h a partir de l’1 de setembre, i de 8:30h a 22h a partir de finals d’octubre

Health Icon

Els farmacèutics de Sitges han arribat a un acord amb el seu col·legi professional que permetrà que els establiments obrin de 8:30h a 23h a partir de l’1 de setembre, i de 8:30h a 22h a partir del darrer cap de setmana d’octubre en el qual s’oficialitza el canvi d’horari. El nou horari s’ha acordat tenint en compte la necessitat que poden tenir els usuaris del CAP a l’hora de cercar una farmàcia un cop es tanca el servei a les 21h. La proposta ha nascut de la pressió que Ajuntament i associacions veïnals han exercit vers la conselleria de sanitat, i aquesta, a la vegada, ha exercit davant del col·legi de farmacèutics per a que trobés una solució. Pendent s’està, encara, de la reobertura del CAP a les nits, quelcom que possibilitarà que es recuperi totalment l’horari d’atenció nocturna de les farmàcies. Ramon Benazet ens explica amb detall el procés de les negociacions que ha permès aquest acord.

Escolteu-lo