El record a Tony Keeler, ben a prop de la primera casa que va tenir a Sitges

keeler_12092016

L’alcalde i la vídua de Tony Keeler, descobrint la placa d’homenatge al fotògraf

Us oferim, íntegre, l’acte d’homenatge al fotògraf Tony Keeler que es va celebrar el passat dissabte a la plaça dels artistes. Intervingueren, en aquest ordre, la regidora de cultura, Rosa Tubau, la filla del fotògraf, Susanna, i l’alcalde de Sitges Miquel Forns. Durant el seu parlament, Susanna va voler destacar com, d’una manera simbòlica, la placa dedicada al seu pare queda en un indret situat en les mateixes coordenades geogràfiques d’on va tenir la seva primera casa a la vila, al carrer Joan Maragall, tot tancant, així, un cercle vital que va començar fa gairebé cinquanta anys. Per la seva banda, tant la regidora de cultura com el batlle, destacaren la projecció internacional de l’art de Keeler i el fort arrelament de la família amb Sitges.

Escolteu-ho