La Cubana comença a representar avui “Gente bien, el musical”

cubana_29092016

A partir d’avui, La Cubana torna als escenaris amb la versió musical d’un clàssic de Rusiñol sobre el món de les convencions socials i les aparences. Gente Bien, el musical s’estrenarà oficialment el proper 18 d’octubre i es va presentar a la premsa el passat dimarts. El director de la companyia, Jordi Milán, i l’autor de la partitura Joan Vives explicaren als mitjans els detalls d’aquesta nova aventura teatral que arriba després de l’èxit de Campanades de boda i que presenta un repartiment que retroba alguns dels actors més emblemàtics de La Cubana: Mercè Comes, Mont Plans, Jaume Baucis, Toni Torres, Meritxell Duró, Núria Benet, Alexandra Gonzàlez, Babeth Ripoll, Bernat Cot, Montse Amat, Oriol Burés, Toni Sans, Berta Adell, Laia Piró i el mateix Jordi Milán. Les entrades es poden adquirir a través del web del grup Balañá.

Escolteu-ho