Moviment d’Esquerres recull signatures per a que el pas sota la via de l’avinguda de les flors s’allargui fins al carrer Salvador Mirabent

escales_03102016

MES també vol més manteniment a les escales i els ascensors

A més de demanar una solució per a les constants avaries d’escales i ascensors, i del retorn de les targetes blanques fins que aquest projecte no sigui una realitat, Moviment d’Esquerres va presentar el dissabte passat al Retiro un manifest on es recull la proposta d’allargar el pas soterrani situat en la confluència entre l’avinguda de les flors i carrer Verge del Pilar fins al carrer Salvador Mirabent, canviant la posició dels torns de Renfe per a deixar lliure l’accés en tot el recorregut. Una solució ja plantejada per l’Ajuntament a Adif però que els enginyers de la companyia varen desestimar per raons tècniques que ho impossibiliten. Amb tot, l’ex-alcalde Jordi Serra va recordar que l’Ajuntament en el seu dia va cedir terreny de l’Avinguda de les Flors a Renfe a canvi d’aconseguir una entrada nova a l’estació i de mantenir el pas obert als ciutadans, i considera que es vulnera aquest acord en la situació actual, pel que exigeix que es prioritzi el lliure pas dels vianants sense cap restricció. El manifest també demana la unificació tarifària de les dues zones del terme municipal de Sitges. MES es compromet a lliurar les signatures a l’Ajuntament, per a presentar-les davant del ple i pressionar per a aconseguir una solució. L’acte va comptar amb la presència de la diputada del partit Marta Casamitjana, ex-alcaldessa de Roses, que també es va comprometre a pressionar des del parlament.

Escolteu-ho