El Gremi d’Hostaleria signa un conveni de col·laboració amb l’empresa del Taxi Boat

taxiboat_05102016

El Taxi Boat a la platja de l’home mort

El Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’empresa Taxi Boat Club han signat un conveni de col·laboració a partir del qual els establiments agremiats faran difusió de les ofertes d’aquest servei de transport de viatgers de lleure, que té el seu amarrador principal a l’espigó de La Fragata. Josep Maria Quer, responsable de l’empresa, i Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria, en donaren tots els detalls. Des de la seva posada en funcionament, el Taxi Boat porta transportades unes 5000 persones, i ha hagut de reconduir la seva estratègia empresarial, d’acord amb una realitat evident: el turisme de creuers a Barcelona no vol excursions llargues fora de la capital, perquè aquesta ja ofereix un munt d’atractius.

Escolteu-ho