Miquel Forns: “Tenim 25 milions d’euros de romanent i encara no els podem tocar”

Entre l’enuig i la resignació respecte les exigències de la llei estatal. Així s’ha mostrat l’alcalde Miquel Forns davant de la possibilitat que l’Ajuntament acabi l’any amb un romanent de tresoreria superior als 25M d’euros però que encara no el pugui tocar perquè no paga a 30 dies, tot i que l’aprovació en el darrer ple municipal del pagament d’un conjunt de factures per un valor important permeti resoldre aquest conflicte abans no acabi 2016. Forns ha afirmat que continuen obertes les converses amb diferents grups municipals per ampliar l’equip de govern, i sobretot per a conciliar ordenances fiscals i pressupostos. Amb tots menys amb Nou Horitzó. L’alcalde s’ha mostrat visiblement molest amb el partit de Lluís Marcé per algunes de les expressions amb les quals es refereix a membres del govern a les xarxes socials, que considera erosionadores de les institucions i dels seus representants.

Escolteu-ho