Ferran Ignasi Llombart creu que el nou gerent ha d’aconseguir que alcaldia, secretaria i intervenció funcionin “com un rellotge”

El portaveu del PP, Ferran Ignasi Llombart, ha valorat molt positivament la incorporació del nou gerent a l’Ajuntament, i creu que una de les seves funcions més immediates serà aconseguir que alcaldia, secretaria i intervenció funcionin de manera coordinada i “com un rellotge”. Llombart en feia referència a partir de les disfuncions de criteri que s’han produït entre secretaria i intervenció, la darrera de les quals, vinculada al projecte d’una llotja de peix a Aiguadolç, fou motiu d’un important debat en el darrer ple municipal. El portaveu del PP també ha fet referència a la col·laboració amb l’equip de govern, tot assenyalant que, probablement, el seu grup aprovarà les ordenances fiscals i els pressupostos, perquè s’han incorporat les aportacions de la formació.

Escolteu-ho