El subsòl de l’Ajuntament és una petita mina arqueològica que certifica que ja s’hi vivia fa 2000 anys

targa_19102016

Des d’una sitja d’època Ibèrica (prop del s.I a.C) fins a un cub del segle XIX sota del qual s’han trobat moltes restes de ceràmica de gran qualitat del segle XVII, els arqueòlegs que treballen a l’ala de l’Ajuntament a tocar de la plaça de la rectoria estan trobant material de vàlua considerable vinculats a diferents periodes històrics del passat de Sitges i a altres indrets que han estat motiu d’excavacions, com el carrer nou, o el solar del carrer Major. Els treballs, que varen començar passada Santa Tecla i que -després de 3 setmanes de pausa- es reprendran el proper 14 de novembre al costat de l’Ajuntament que dóna al mercat vell, per a finalitzar al vestibul. L’arqueòleg Joan Garcia Targa ens dóna tots els detalls.

Escolteu-lo