Carles Garcia, sobre el nou recorregut de les rues del Carnaval: “Aquest recorregut és el mal menor”

garcia_20102016

El nou recorregut tal i com s’ha publicat a les xarxes socials.

El president de la comissió de Carnaval, Carles Garcia, ha qualificat aquest matí de mal menor el recorregut de les rues de la Disbauxa i de l’Extermini que, amb tota probabilitat, s’aprovarà per la festa de l’any vinent. Garcia admet que es tracta d’una solució de compromís entre plantejar tota la rua per baix a mar -que és el que voldrien els cossos de seguretat- i intentar mantenir part de la singularitat de la festa, vinculada amb un recorregut pel casc urbà. Si tot respon a la planificació prevista, l’hora d’inici de la rua del diumenge serà a les 19:30h, i el de la rua del dimarts a les 21h. Les rues infantils de diumenge i dimarts no canvien ni de recorregut ni d’horari. La comissió s’està plantejant la possibilitat d’insta·lar una gran carpa per a que els membres de les colles puguin esperar la sortida de les carrosses, i el canvi de situació dels equips de la televisió a la zona del pont d’en Domènech, assumpte que està pendent de les consultes amb els professionals de Maricel TV. El que si ha confirmat el president de la comissió és que l’organització serà molt estricta pel que fa al consum d’alcohol i a la fluidesa de la rua al pas per davant dels equips de la televisió.

Escolteu-ho