La prèvia del cap de setmana esportiu

El CF Suburense afronta aquest cap de setmana la jornada 8 jugant a Deltebre, al camp d’un Jesús i Maria que encara no coneix la victòria en aquest inici de campionat. Per la seva banda, la UE Sitges i el CF Cubelles es veuran les cares demà a Aiguadolç en un matx que hem analitzat amb el tècnic del Cubelles, Xavi Vilagut. I complicat també ho tindrà el CF Suburense ‘B’ en la seva visita al camp d’un Begues que està cridat a ser un dels conjunts capdavanters. En bàsquet, el Bàsquet Sitges s’enfronta demà al CB Igualada, en partit corresponent de la 4ª jornada de la Lliga EBA. Pel que fa a la 2ª Catalana d’hoquei patins, el sènior A del Club Patí Subur Sitges tractarà de seguir amb el seu bon inici de campionat rebent demà al CP Sant Ramon. Futbol base, femení, futbol sala i rugby completen el nostre repàs al proper cap de setmana esportiu.

Escolteu-ho