Jornada futbolística per oblidar. El Bàsquet Sitges, en els llocs capdavanters d’EBA i nova golejada del Club Patí Subur Sitges

Especialment crític va ser Josu Julian arran de la derrota del CF Suburense al camp del Jesús i Maria. El tècnic va qualificar de greu l’ensopegada de l’equip a Deltebre, a les portes de veure’s les cares diumenge a Aiguadolç davant el CF Vilanova. Dura també fou la derrota de la UE Sitges, primera de la temporada, per 0-3 davant el Cubelles i el CF Suburense ‘B’ va sortir golejat de la seva visita al camp del CF Begues. Suburense B i Sitges s’enfrontaran diumenge en un derbi inèdit. A la Lliga EBA, el Bàsquet Sitges ja duu tres victòries que el col.loquen en el grup capdavanter, després de superar al CB Igualada a Pins Vens. Més enllà del triomf, la bona notícia fou la reaparició de Gerard Gonzálvez després de set mesos allunyat de les pistes per una greu lesió. A la 2ª catalana d’hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges segueix golejant als seus rivals demostrant que aquesta temporada és un ferm candidat a l’ascens. Dissabte passat, es va desfer del CP Sant Ramon i ja duu un promig de 10 gols per partit.

Escolteu-ho