Fran Marín i la perillositat a les costes del Garraf

marin_25102016

Foto Fran Marin

Fran Marín és un motorista preocupat per temes de seguretat vial. Per motius laborals, cada dia travessa amb el seu cotxe la carretera de les costes del Garraf, i va decidir instal.lar una càmera esportiva al seu vehicle per enregistrar les diverses situacions de trànsit de les que és testimoni. Part d’aquests enregistraments els penja al seu compte de Twitter, @marin_fj, on busca denunciar i conscienciar. Diversos mitjans de comunicació s’han fet ressó dels enregistraments, i els mossos li han indicat que no poden denunciar d’ofici a partir d’aquestes imatges, malgrat que el que Fran Marin cerca, segons explica, és conscienciar sobre la contradicció que es mantingui una carretera com les costes com a via principal de trànsit sense alleugerir el peatge de l’única alternativa possible, que és l’autopista C32.

Escolteu-lo