Aquest diumenge, la 20a caminada del Centre Excursionista se’n va a la Casa Nova

caminada_26102016

La 20a edició de la caminada popular del Centre Excursionista de Sitges es dirigirà aquest diumenge cap a la Casa Nova, al cor del massís del Garraf. La sortida, com sempre, serà a les 8 del matí des de la plaça Catalunya. D’allà, els participants aniran cap el Garraf pujant per la Serra del Gegant, un itinerari redescobert a partir de la Sitges Rock Trail que celebra el març la mateixa entitat. Del coll de la Fita aniran al Gafarró, i per Mas Maiol fins a Penya Riscla, per un sender que els conduirà a Can Marcé. A partir d’allà pel fondo de les Llenties els participants s’acostaran a la Casa Nova, des d’on retornaran a Sitges per la pista de la Plana Novella i del Camí de la Fita. El preu de la inscripció és de 5€ i la podeu formalitzar aquests dies a la Pastisseria Calderon, Ferràn Sports, Inter Sport Olaria, Out Run i Dietetica Dharani, o el mateix diumenge fins a mitja hora abans de l’inici. En Joan Tutusaus, president del centre excursionista ens explica els detalls de la caminada. Tota la informació la podeu trobar al web del centre.

Escolteu-ho