Pep Moliné assegura que l’Ajuntament millorarà molt un cop es posi en funcionament l’organigrama en el qual està treballant el nou gerent

Un organigrama en el que esdevindrà clau la capacitat de l’organització municipal de controlar els processos de gestió de qualsevol assumpte, des d’una sol·licitud a l’OAC al pagament de factures a termini. El portaveu de CiU a l’Ajuntament, Pep Moliné, respira una mica amb la incorporació de la figura del gerent, i creu que la seva feina ja s’ha començat a notar amb només quinze dies a la casa. El regidor d’organització està convençut que l’Ajuntament podrà atendre molt millor a la ciutadania i assumir amb garanties els reptes de futur si es desenvolupa definitivament l’organigrama de gerència i caps d’àrea i de departament, que ha de trencar amb inèrcies del passat que continuen obstaculitzant el dia a dia.  El portaveu també ha valorat molt positivament les paraules de Xavier Nin de la CUP a Ràdio Maricel, en el sentit de poder propiciar la possibilitat d’una futura incorporació de la CUP al govern, tot manifestant que, en qualsevol cas, no es tancarà mai la porta a cap grup polític.

Escolteu-lo