La prèvia del cap de setmana esportiu

El CF Suburense afronta la 10ª jornada de lliga desplaçant-se aquest diumenge (17:00h) al camp de l’EFAC Almacelles. Per la seva banda, la UE Sitges s’enfronta demà (17:15h) a la Joventut Ribetana a Aiguadolç. Un matx del que n’hem parlat amb el tècnic del conjunt ribetà Víctor Doñate i amb el jugador de la UE Sitges Ricard Fernández. També jugarà demà a la tarda (17:30 h) el CF Suburense B al camp del Sant Cugat Sesgarrigues. A la Lliga EBA de bàsquet, el Bàsquet Sitges rep demà a Pins Vens (16:00h) al Palma Air Europa, mentre que a la 2ª Catalana d’hoquei patins el Club Patí Subur Sitges buscarà demà el seu setè triomf consecutiu en el matx que l’enfrontarà al Montbui a Pins Vens (20:30h). En fem prèvia de tot plegat, així com del repàs a la jornada de futbol base, femení, futbol sala, rugby i waterpolo.

Escolteu-ho