Bon punt del CF Suburense a Almacelles, derrota de la UE Sitges davant la Jov.Ribetana i 1ª derrota a Pins Vens del Bàsquet Sitges

La 10ª jornada a la 1ª Catalana de futbol ens ha dut un bon punt del CF Suburense al camp de l’EFAC Almacelles, després d’empatar 1-1 amb gol de Dídac de La Calle. A la 3ª Catalana, la UE Sitges va caure 1-2 a Aiguadolç davant la Joventut Ribetana, mentre que el CF Suburense va aconseguir sumar els tres punts en vèncer 2-4 a Sant Cugat Sesgarrigues, amb un hat-trick de Cristian Laguna. A la Lliga EBA de bàsquet, el Bàsquet Sitges va perdre el seu primer partit a Pins Vens davant el Palma Air Europa, en un matx en el que el conjunt balear va estar molt afinat des de la línia de tres punts. A la 2ª Catalana d’hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges segueix guanyant i golejant als seus rivals: dissabte passat es va desfer del HC Montbui per un contundent 13-1. En fem repàs de tot plegat en una nova edició del Temps de Descompte.

Escolteu-ho