La prèvia del cap de setmana esportiu

En futbol, es disputa aquest cap de setmana l’onzena jornada de lliga. El CF Suburense rebrà diumenge (17h) al Lleida Esportiu B a Aiguadolç i mirarà de fer bo el punt aconseguit a la darrera jornada al camp de l’Almacelles. A la 3ª Catalana, la UE Sitges es desplaça diumenge (12h) al camp del Riudebitlles, mentre que el CF Suburense B s’enfrontarà al Piera amb un Cristian Laguna en ratxa golejadora, tal i com ens ha reconegut el propi jugador amb qui hem conversat aquesta tarda. A la Lliga EBA de bàsquet, el Bàsquet Sitges jugarà a la pista d’un CB Castelldefels que ha perdut els tres partits que ha disputat a la seva pista. Hem parlat amb Roger Saladié, jugador del Bàsquet Sitges, que es troba lesionat i pendent del diagnòstic definitiu la setmana vinent. Amb David Porras, entrenador del Juvenil A de la Blanca Subur, hem conversat sobre el que està essent un complicat inici de la temporada per als sitgetans a la Preferent.

Escolteu-ho