La Diputació consolida la cessió del Miramar a l’Ajuntament per 20 anys més, prorrogables a 50.

miramar_14112016

L’alcalde Miquel Forns i el diputat Jaume Ciurana

Divendres passat, el diputat delegat de presidència de la Diputació de Barcelona, Jaume Ciurana, i l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, anunciaren el conveni pel qual la institució provincial cedeix a l’Ajuntament l’edifici Miramar i els seus annexos fins l’any 2037, amb possibilitat de prorrogar-lo fins al 2067. Si l’aproven els plens de les dues institucions, amb aquest acord s’aconsegueix plantejar un futur més estable per a l’equipament que ha anat encadenant contractes de cessió des de fa molts anys. El conjunt d’immobles fruit de la cessió suposa una superfície total disponible de prop de 3400 metres quadrats, que seguiran destinats a usos administratius i culturals a partir de projectes que seran anunciats properament. Us oferim la roda de premsa que Ciurana i Forns oferiren arran de la presentació de l’acord.

Escolteu-ho