Una jornada esportiva amb llums i ombres

El CF Suburense, en un matx gens afortunat per la seva banda, va perdre 0-1 a Aiguadolç davant el Lleida B. L’entrenador Josu Julian fou especialment crític amb el tractament arbitral que està patint l’equip i amb el poc suport que rep el club. A la 3ª Catalana, la UE Sitges segueix imbatut fora de casa i ahir va sumar el seu sisè triomf al camp del Riudebitlles (0-2), mentre que el CF Suburense B es va veure àmpliament superat (2-5) pel Piera a Aiguadolç. A la Lliga EBA de bàsquet, el Bàsquet Sitges va perdre en la seva visita a la pista del Castelldefels, el que suposa la tercera derrota consecutiva. I qui segueix imparable i golejant als seus rivals és el Club Patí Subur Sitges, que ahir va aconseguir el seu vuitè triomf a la pista del Vilaseca (3-11). En el Temps de Descompte d’aquesta setmana també podran escoltar al president de la Blanca Subur, Toni Sardà, amb motiu de la presentació dels equips de l’entitat el passat divendres al Nou Pins Vens.

Escolteu-ho