Miquel Forns restringeix a tres formacions la negociació per ampliar el govern

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha restringit a tres formacions, Sitges en Positiu, la CUP i Sitges Grup Independent, les possibles incorporacions per una futura ampliació del cartipàs municipal. Ho ha fet després que la resta de grups de l’oposició, Ciutadans, Nou Horitzó i Partit Popular, hagin descartat aquesta entrada per diversos motius. De tota manera, Forns esperarà a passada l’aprovació del pressupost per ampliar el govern municipal. L’alcalde també ha reconegut que els tècnics no han trobat cap solució pels treballadors de la Fundació del Prado, que porten mesos sense cobrar, si més no fins que es liquidi la Fundació després de les obres de la teulada, i que continua sense poder-se tocar el romanent, ja que segons el darrer estudi l’Ajuntament paga a 39 dies. La millora des dels 43 de tres mesos abans és encara insuficient per arribar al límit dels 30, que permetria l’accés a aquests diners.

Escolteu-lo