Es presenta l’exposició de l’any: “Ramon Casas, la modernitat anhelada”

casas_15112016

La presentació es féu al Cau Ferrat

Al menjador del Cau Ferrat es va presentar ahir un dels esdeveniments culturals de l’any: l’exposició central de la commemoració del 150è aniversari del naixement de Ramon Casas. Amb el títol Ramon Casas, la modernitat anhelada, la mostra, dividida en cinc àmbits temàtics que mostren la evolució de l’artista a través d’alguns dels seus temes de capçalera, vol donar una visió de Casas allunyada del tòpic, a través de pintures, dibuixos, cartells i fotografies, que ajuden a vincular-lo dins del context social i artístic que va viure. La presentació anà a càrrec de la directora del consorci del Patrimoni de Sitges i comissària de l’any Ramon Casas, Vinyet Panyella, acompanyada pels comissaris Ignasi Domènech i Francesc Quílez, i Ignasi Miró, director de projectes culturals de la fundació “La Caixa”. Us n’oferim un resum.

Escolteu-ho