Algunes conclusions del debat sobre el model de Carnaval: Menys alcohol i més responsabilitat, menys carrosses i més creativitat, menys canvis de recorregut i més respecte a la tradició, i menys aturar-se davant de la TV i més… Reina del Carnaval al Retiro.

carnaval_21112016

Us oferim el debat sobre el model de Carnaval que es va celebrar el passat dissabte a l’edifici Miramar, organitzat per la regidoria de cultura tradicions i festes. La xerrada la va moderar el periodista Jordi Castañeda, i va comptar amb la presència de tres ex-carnestoltes: Josep Maria Rosés, Anton Rafecas i Franchu Núñez, i tres ex-reines: Carme Artigas, Eva Martín i Marina Albaladejo. En la seva intervenció final de balanç, l’alcalde Miquel Forns assenyalà el context actual que condiciona les decisions que es puguin prendre, respecte la llibertat d’actuació amb la qual es podien prendre anys enrere. Per un costat, els cossos de seguretat recorden als organitzadors de la festa les responsabilitats civils i penals ens les quals poden incórrer si es produeix qualsevol incident greu, i, per l’altre, una valoració negativa dels criteris d’organització pot suposar la no aprovació de l’indispensable pla d’autoprotecció, obligatori en totes les grans celebracions.

Escolteu el debat de Carnaval

Escolteu les paraules de l’alcalde