Empat amb sabor a victòria del CF Suburense i segon triomf a casa de la UE Sitges. El CPS Sitges ja és líder en solitari

La jornada futbolística ens ha deixat l’empat del CF Suburense (2-2) a Cambrils davant un Reus Deportiu B que s’avançà per dos cops en el marcador. Un gol d’Alejandro Pascua en el descompte va permetre als sitgetans endur-se un bon punt en un moment difícil per les nombroses baixes que té per lesió. Per la seva banda, la UE Sitges, gràcies al triomf per 2-0 davant l’Olivella va aconseguir el seu segon triomf a Aiguadolç, mentre que el CF Suburense B va poder esgarrapar un bon empat (0-0) al sempre complicat camp de l’Òdena. A la Lliga EBA de bàsquet, l’entrenador del Bàsquet Sitges reclama més intensitat defensiva als seus jugadors per poder redreçar una situació que l’ha dut a perdre els últims 4 partits, el darrer (55-73) a Pins Vens davant el CB Mollet. Pel que fa a la 2ª Catalana d’hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges va sumar la seva novena victòria consecutiva en desfer-se del Cambrils (9-2), abans de visitar dissabte vinent al seu garn rival de la temporada: el CP Monjos.

Escolteu-ho