Gabriel Rufián (ERC) presenta al Retiro “La República que farem”

Gabriel Rufian s'adreça als assistents als jardins del Retiro

Gabriel Rufian s’adreça als assistents als jardins del Retiro

Els Jardins del Retiro varen acollir l’acte convocat per Esquerra Republicana de Catalunya “La República que farem”, amb la presència del diputat al Congrés Gabriel Rufián. L’acte va comptar amb les consideracions prèvies de la periodista Emma Reverter, el membre de les joventuts Llorenç Martínez Vidilla, del vilanoví Jordi Medina, i dels regidors a l’Ajuntament de Sitges Eduard Terrado i Aurora Carbonell, tots ells destacant aspectes com el respecte als drets humans, al territori o a la diversitat com a bàsics per a una futura república. Rufián va repassar el perfil dels diputats d’ERC a Madrid, i va destacar les mancances de l’estat que han provocat que l’independentista sigui el repte que més es tem a Madrid. Us oferim l’acte íntegre.

Escolteu-lo