El Rugby Club Sitges cerca solucions pel seu futur, que passa per la construcció d’unes noves instal·lacions en menys de dos anys.

rugby_24112016

Expirat el conveni amb els antics propietaris, la nova propietat dels terrenys del RC Sitges dóna fins a dos anys de marge per abandonar-los.

El Rugby Club Sitges ha mostrat la seva preocupació pel futur del seu camp a Santa Bàrbara. El conveni amb els antics propietaris ha expirat i la nova propietat ha donat un marge d’uns dos anys per abandonar la instal.lació. En aquest sentit, els responsables del RC Sitges han mostrat la seva preferència per ubicar les futures instal·lacions en una zona el més propera possible a l’actual i que no sigui compartida per altres clubs esportius, i així ho van fer saber a l’Ajuntament i a la junta de portaveus. Pau Pérez de Acha, membre de la junta directiva del Rugby Club Sitges i de la recent creada ‘Comissió Nou Camp’, ha explicat els detalls de com es troba la situació a dia d’avui per a un club que pot presumir de ser un dels referents a nivell de Catalunya i que l’any vinent celebrarà el 30è aniversari de la seva fundació. El temps, però, juga en contra.

Escolteu-ho