La prèvia del cap de setmana esportiu

Amb Camilo Hanglin, un dels entrenadors del primer equip del Rugby Club Sitges, conversem sobre el boni inici de temporada d’un rejovenit conjunt que ha guanyat tots els seus partits en aquesta primera fase de la temporada i que demà (14:30h) buscarà el seu vuitè triomf a Santa Bàrbara davant el BER ‘B’. En futbol, el CF Suburense rebrà aquest diumenge (17h) a un CF Igualada que ha millorat els seus registres des que Dani Gimeno és a la banqueta. Hem parlat amb Marcos Espigado, jugador del Suburense que es troba ja en la recta final de la seva recuperació de la greu lesió que l’ha tingut allunyat dels terrenys de joc durant prop de 9 mesos. Per la seva banda, la UE Sitges buscarà demà (17h) el seu setè triomf fora de la casa en la seva visita al camp del Sant Pere Molanta, mentre que el CF Suburense B rebrà al Carme aquest diumenge a Aiguadolç (12:15h). A la Lliga EBA de bàsquet, el Bàsquet Sitges intentarà retrobar-se amb la victòria després de les últimes quatre derrotes consecutives. Els d’Edu Piñero, que s’han reforçat amb el base Manel Butí (procedent del CB Ribes), jugaran aquest diumenge (11h) a la pista de l’UB Sant Adrià. Un dels plats forts del cap de setmana esportiu, però, el tindrem a la 2ª Catalana d’hoquei patins. El Club Patí Subur Sitges visita demà (20h) la pista del CP Monjos, en un duel clar d’aspirants a l’ascens.

Escolteu-ho