Nit de premis Sitges 2016. L’alcalde anuncia l’habilitació del soterrani del Retiro com a espai per a entitats, la recuperació de l’ermita de Santa Bàrbara com a espai públic i la creació d’un festival de música als jardins de Terramar

premis_28112016

Foto de família dels premiats

Us oferim el resum de la Nit de Premis Sitges 2016, que se celebrà el passat divendres al saló-teatre del Retiro, en una entretinguda vetllada concebuda i presentada per l’actriu sitgetana Esther Soto. Escoltareu, per ordre d’intervenció, les paraules de: Rosa Tubau, regidora de tradicions i festes, Jordi Barnés (fill de Francesc Barnés, premi Josep Maria Jornet de fotografia a títol pòstum), Natàlia Carmona (premi Carbonell i Gener), Ramon Mirabet (premi Trinitat Catasús), Joan Sella (ploma d’or), Andreu Noguero (en representació de la secció fotogràfica del GES, premi especial de l’Ajuntament de Sitges) i l’alcalde de Sitges, Miquel Forns. La nit també va premiar Carles Castellví (concurs de pintura Sanvisens) i Jordi Gich (concurs d’escultura Pere Jou).

En el seu discurs, l’alcalde Miquel Forns, a més de fer referència a projectes en marxa com el de Can Falç i els nous espais de la fundació Stämpfli, o la finalització de les obres de la biblioteca o l’inici de les de la teulada del Prado, anuncià tres iniciatives per l’any vinent: l’habilitació d’un soterrani del Retiro, que l’Ajuntament va adquirir a l’entitat el 2001, com a espai per a les entitats, la recuperació de l’ermita i l’entorn de Santa Bàrbara com a espai públic, i la creació d’un festival de música que se celebrarà als jardins de Terramar.

Escolteu el resum de la Nit de Premis Sitges

Escolteu el discurs de l’alcalde