Es presenta el llibre del centenari de l’Hotel Subur

subur_12122016

El llibre es posarà a la venda aquesta setmana

subur2_12122016

L’acte acabà amb un brindis

Amb un saló d’or ple de gom a gom, dissabte passat es presentà el llibre commemoratiu del centenari de l’hotel Subur, escrit per Àngel Miguelsanz amb la col·laboració de Josep Maria Matas. Us oferim l’acte íntegre que va comptar amb les intervencions, per aquest ordre, de l’ex-conseller d’ensenyament i cultura Joan Maria Pujals, el cronista de Barcelona Lluís Permanyer, els autors Àngel Miguelsanz i Josep Maria Matas, i, finalment, l’alcalde de Sitges Miquel Forns. En acabar, Miquel Matas i Pere Bonet, president de la DO Cava i executiu de Freixenet, presentaren un cupatge especial de cava Segura Viudas exclusiu per a l’efemèride.

Escolteu-ho