23 anys i mig després…. un concert per a recordar. La gala a benefici de la lluita contra el càncer a El Retiro

De l’arxiu sonor de Ràdio Maricel us oferim un concert que mai no ha pogut tornar-se a escoltar des de la seva celebració fa 23 anys i mig. Es tracta de la gala benèfica contra el càncer que se celebrà al Retiro el 21 de maig del 1993. Presentada per Mònica Gallardo, podreu escoltar, per ordre d’intervenció a: A Cau d’orella, Josep Delgado acompanyat del mestre Jordi Panyella al piano, Josep Vadell en trio amb el guitarrista Carles Arisa i Albert Vadell a la bateria, Janio Martí al piano, i, finalment, al costat de Josep Vadell interpretant dues peces a quatre mans. Esperem que us agradi i us desperti bons records. Us l’oferim en la màxima qualitat que permet el format mp3. Recordeu que per a descarregar-vos l’arxiu només cal que acosteu el punter del ratolí sobre l’enllaç, i desplegueu el menú contextual, per a seleccionar guardeu l’enllaç com…. Així de simple!.

Escolteu-ho