Carme Comas: “Aquest any hem estat a una ratlla de dir ‘aneu a prendre pel sac i feus-vos-ho’, però la canalla no es mereix que sortim amb els reis caminant pel carrer”

Un any més, ses majestats els reis d’Orient arribaran el proper dia 5, però el camí que han hagut de fer per venir a Sitges ha estat ple d’obstacles, si parem atenció al testimoni de la comissió organitzadora de la cavalcada. Així de contundent s’ha expressat la presidenta de la comissió, Carme Comas, que ha vingut acompanyada de Glòria Pascual. Les dificultats per aconseguir les plataformes en un termini raonable de temps per a preparar-les, la impossibilitat d’aconseguir-ne una cinquena per a poder desenvolupar una idea per a la cavalcada que no ha pogut materialitzar-se, la mancança de pressupost i el poc suport en general, han afegit una càrrega de cansament important en els membres de la comissió que, amb tot, s’han esforçat per a fer uns recorreguts, tant de la desfilada del carter reial com de la cavalcada dels reis, encara més llargs per a que cap nen i nena es quedi sense saludar-los. Aquesta és la esforçada història que hi ha darrera la cavalcada dels reis d’enguany.

Escolteu Carme Comas i Glòria Pascual