El CF Suburense, en plena dinàmica negativa. Bons resultats de la UE Sitges i Suburense ‘B’ i el derbi sitgetà d’hoquei patins per al CPS Sitges ‘A’

Amb la derrota a Rubí, el CF Suburense va tornar a demostrar que passa per un mal moment en gairebé tots els aspectes. L’equip és ara mateix en zona de descens i el seu entrenador, Josu Julian, demana el compromís de la plantilla sencera per començar a pensar en salvar-se aquesta temporada. A la 3ª Catalana, Alex Pérez fou el gran protagonista del partit que la UE Sitges va guanyar (4-0) davant l’Hortonenc. El davanter, autor dels quatre gols, és en aquests moments el tercer màxim golejador del grup 12è. Per la seva banda, el CF Suburense ‘B’ va treure un bon empat (1-1) de Cubelles gràcies a un gol de Cristian Laguna a la part final del matx. Aquest primer cap de setmana esportiu de l’any també ens ha deixat l’enfrontament entre els dos sèniors del Club Patí Subur Sitges, el que obria la 2ª volta. La lògica, com es diu en aquests casos, s’imposà i el Sènior A es va endur la victòria per 0-6 que el permet seguir al capdavant de la classificació amb el CP Monjos.

*Per problemes tècnics no els podem oferir els primers minuts del programa.

Escolteu-ho