Miquel Forns confia en obtenir una abstenció majoritària de l’oposició en el debat del pressupost 2017

A les portes del ple extraordinari del pressupost 2017, que se celebrarà avui a les 19h a l’Ajuntament de Sitges, l’alcalde Miquel Forns confia en poder aconseguir una abstenció majoritària dels grups de l’oposició per a tirar endavant el document, que contempla una xifra de 42M€, amb un 1% d’increment respecte el del 2016, i una especial atenció a les polítiques socials i de manteniment de la via pública. L’alcalde també s’ha referit a l’aprovació fa uns dies en junta de govern de la suspensió de llicències per als apartaments d’ús turístic i d’obertura de basars, supermercats i establiments de menjar preparat, i al procés de negociacions amb Xavier Nin sobre la possibilitat de signar amb la CUP un pacte d’estabilitat pel que queda de legislatura, que han de refrendar les assemblees dels partits en el govern i de la pròpia CUP.

Escolteu-lo