La prèvia del cap de setmana esportiu

Comença aquest cap de setmana la segona volta a la 1ª i 3ª Catalana de futbol. El CF Suburense viatja demà a Alpicat amb l’objectiu de sumar després del triomf davant el Viladecans. Hem parlat aquesta setmana amb el jugador Francisco Caparrós, recuperant-se encara d’una lesió que, de moment, l’ha mantingut allunyat dels terrenys de joc tres mesos. Per la seva banda, la UE Sitges rebrà demà a Aiguadolç a l’Anoia i el CF Suburense B tancarà la 18ª jornada jugant diumenge a la tarda al camp de la Joventut Ribetana. A la Lliga EBA de bàsquet, demà el Bàsquet Sitges espera retrobar-se amb la victòria després de set derrotes consecutives, en el partit que l’enfrontarà amb el Masnou a Pins Vens. De la situació de l’equip n’hem parlat avui amb el jugador Nacho Velasco. El cap de setmana també ens porta, entre d’altres, la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga d’hoquei patins a 2ª Catalana i el Campionat de Debutants de Patinatge Artístic al pavelló de Pins Vens amb la participació de les joves patinadores del Patinatge Artístic Sitges, Ariadna Formatjer i Mar Lucas.

Escolteu-ho