Antoni Taulé: “M’agrada anar a l’ànima de la llum. No crec en les coses que venen de fora, sinó en les que venen de dins”

La fundació Stämpfli presenta, fins el mes de setembre, l’obra d’un artista de la llum: Antoni Taulé. Nascut a Sabadell el 1945 i resident a París, Taulé exposà a Sitges ara fa 50 anys, quan era aleshores un pintor de carrer. Avui, i segons paraules del comissari de la mostra Ferran Martínez, Taulé és un català universal amb obra repartida als principals museus del món. Lux, l’exposició inaugurada el passat dissabte, ens acosta a espais buits, amb tímida presència humana, on la llum penetra creant suggerents escenaris entre la serenor i el dramatisme. Us oferim la roda de premsa celebrada el passat divendres al matí, amb les intervencions de: Vinyet Panyella, directora dels museus de Sitges, Pere Stämpfli, Ferran Martínez i el propi Antoni Taulé.

Escolteu-los