El Suburense pateix però guanya, la UE Sitges no falla i el Bàsquet Sitges no pot amb el Muro a Pins Vens

Roger Pérez llançant a cistella davant l’oposició de Diop (foto Jordi Sant)

La jornada 18 a 1ª Catalana, més enllà d’algunes sorpreses en forma de derrotes dels favorits a l’ascens, ens ha deixat el triomf del CF Suburense (1-0) davant el Morell. Tres punts que van arribar gràcies a un gol de Josep Maria Marcé a només vuit minuts del final. Tampoc va fallar la UE Sitges en la seva visita al camp del Sant Cugat Sesgarrigues amb un 0-4 que el manté tercer a només tres punts de la promoció d’ascens, mentre que el Suburense B va veure trencada la seva bona ratxa amb la derrota (1-3) a casa davant el Riudebitlles. A la Lliba EBA de bàsquet, el Bàsquet Sitges no va poder amb el Muro a Pins Vens i va encaixar la seva desena derrota. Una situació complicada que avui hem analitzat amb el jugador Gerard Gonzálvez.

Escolteu-ho