Carles García creu que al final el nou recorregut de les rues agradarà. La comissió ha arribat a un acord amb l’hotel de l’Avgda. Sofia i el Calípolis per a habilitar sales per a l’espera de les colles abans de la rua.

A tres setmanes del dijous gras, el president de la comissió de Carnaval, Carles García, ens apunta els trets principals en els quals treballa la comissió. El recorregut pel passeig de la Ribera estarà reforçat d’il·luminació fins a la Fragata i la televisió es situarà a l’alçada dels gronxadors al costat del Pic-Nic, amb unes petites graderies on s’hi podran encabir unes 150 persones. A la vegada, l’organització ha arribat a un acord amb els hotels de l’Avinguda Sofia i el Calípolis per a que els membres de les colles puguin esperar-se abans de les rues. García creu que la relació amb les entitats ha millorat molt, tot i reconèixer que aplicar la reducció del nombre de carrosses va propiciar moments molt durs.

Escolteu-lo