La prèvia del cap de setmana esportiu

Amb el jugador del CF Suburense, Omar Ruiz, fem prèvia del partit que els sitgetans jugaran aquest diumenge al camp del Vista Alegre, on les dues últimes visites han acabat amb empat. Per la seva banda, la UE Sitges rebrà demà a un Piera amb bons números com a visitant, mentre que el Suburense B afronta aquesta 19ª jornada jugant diumenge al migdia al camp d’un Olivella en zona de descens. A la Lliga EBA de bàsquet, el Bàsquet Sitges juga demà per la tarda a la pista del CB Valls, amb l’objectiu de trencar d’una vegada per totes la seva ratxa negativa de derrotes. Aquesta setmana també parlem amb Xavi Masana, segon entrenador del femení del Bàsquet Sitges, que demà inicia la segona volta a la lliga de 2ª Catalana amb l’objectiu de poder arribar a les 15 victòries després de dues temporades amb problemes a la part baixa de la classificació.

Escolteu-ho