El Foment de Sitges celebra el seu centenari

La presidenta actual i els tres ex-presidents, acompanyats del batlle i del Dtor. Gnal. de cultura popular de la Generalitat.

El Foment de Sitges va celebrar ahir el seu centenari amb un acte institucional on es recordà la història de l’entitat i s’entregaren reconeixements a tots aquells i aquelles que han estat protagonistes de les quatre grans festes sitgetanes per les quals és coneguda avui: el Corpus, el ral·li, la festa de la verema i el pubillatge. Presidí l’acte l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, acompanyat del director general de cultura popular de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig, i la presidenta actual del Foment, Maria Marín. L’acte finalitzà amb el clàssic brindis al voltant d’un pastís commemoratiu.

Escolteu l’acte íntegre

Escolteu les paraules de Maria Marín, Lluís Puig i Miquel Forns