Paperets Club presenta la seva revista i una versió de “I will survive” interpretada per Elegibó

La portada insinua la temàtica del Carnestoltes d’enguany

Ahir al Cable Paperets Club va presentar la seva revista i la reversió del clàssic I will survive que interpretà Elegibó. La revista de la colla, editada per Laura Gómez amb disseny de les germanes Judith i Anna Sánchez, presenta un munt d’informació relacionada amb tots i cadascun dels Carnestoltes que ha organitzat Paperets, així com una entrevista al seu tractorista, Gabi, i una conversa molt extensa amb Carme Artigas, primera reina del Carnaval i Ramon Soler, Carnestoltes del 1987, sobre aspectes importants de la festa. Us oferim, en dos audios diferenciats, la presentació que Laura Gómez va fer de la publicació, i la versió de I will survive, amb lletra de Amèlia Gimeno i Patri López, amb la veu solista del cantant d’Elegibó Rafa Garcia. L’ex Carnestoltes Kencho Alcázar va recordar que el tema es va convertir en l’himne de la colla quan, el 1997, l’Ajuntament amb el Retiro decidiren que l’organització del personatge fos oberta a totes les colles que hi volguessin optar.

Escolteu la presentació de la revista

Escolteu I will survive al Cable

Escolteu la versió d’estudi de I will survive