La prèvia del cap de setmana esportiu

En partit corresponent a la 21ª jornada a 1ª Catalana, el CF Suburense rep aquest diumenge (17h) al Sant Ildefons amb l’objectiu d’assegurar els tres punts després de la derrota a Vista Alegre. A la 3ª Catalana, la UE Sitges visita demà (16h) el camp d’un Òdena que es manté invicte a casa seva. D’aquest partit n’hem parlat avui amb el jugador Gerard López. Per la seva banda, el Suburense B s’enfronta aquest diumenge (12:15h) al Sant Pere Molanta a Aiguadolç. A la Lliga EBA, el Bàsquet Sitges necessita, una setmana més, retrobar-se amb la victòria. L’equip, que com en el darrer partit jugat a Valls no podrà comptar amb Edu Riu i Nacho Velasco, rebrà a Pins Vens al CB Cerdanyola. Pel que fa a la 2ª Catalana d’hoquei patins, el Sènior A del Club Patí Subur Sitges és favorit de cara al partit de demà davant el Navarcles a Pins Vens (19:45h). A l’inici del programa hem conversat amb Sílvia Sillero, entrenadora de l’equip de futbol sala de l’AE Les Botigues de Sitges, que aquest cap de setmana afronta un partit prou complicat a la pista del líder.

Escolteu-ho