L’alcalde reconeix que el sector privat té motius per estar molest arran de la no presència dels tècnics de turisme a FITUR

Forns i Carbonell a Fitur (Foto: Instagram Miquel Forns)

I tot plegat per un dels molts embolics vinculats a tramitacions administratives que, hores d’ara, no fan possible que l’Ajuntament pugui pagar els desplaçaments dels tècnics de la regidoria de turisme a esdeveniments del sector, amb l’objectiu de promocionar la vila i tancar acords que poden suposar importants perspectives de negoci. L’alcalde Miquel Forns ha reconegut aquest matí a Ràdio Maricel que el sector privat té dret a expressar el seu malestar per un fet vinculat a entrebancs de gestió que, amb el traspàs del personal de l’agència a la regidoria, encara no s’han pogut resoldre. Amb l’alcalde parlem de l’organització de l’Ajuntament, del romanent de tresoreria bloquejat, del projecte del ministeri a la platja Sant Sebastià i del Carnaval, tot passant pel Patronat, el Club Natació i el pacte d’estabilitat amb la CUP que probablement s’oficialitzarà abans de dijous gras.

Escolteu-ho